BESTELLEN - Boek: "GEDACHTEGANGEN"

Het boek: Gedachtegangen

Nico’s jarenlange ervaring als leraar, trainer, coach en sportman hebben hem niet alleen gevormd tot wie hij nu is, maar ook tot een beschouwer gemaakt. Op geheel eigen wijze observeert en analyseert Nico de mensen die hij traint. Altijd met de gedachte het beste in iemand naar boven te halen uiteraard. Nico is ervan overtuigd dat ieder mens kan presteren. Met vakkennis en empathisch vermogen probeert Nico zijn cliënten te ‘bewegen’.

Passend bij het karakter van Nico wil hij deze ervaringen graag delen, uiteindelijk kreeg dit gestalte in het boek ‘Gedachtegangen’, een bundeling van observaties en beschouwingen. 

Alle gedachtegangen berusten op werkelijke gebeurtenissen en gaan over bestaande personen. Hoewel iedereen die figureert daarvoor toestemming gaf, zijn de voornamen om privacyredenen verzonnen. Nico pretendeert niet alle wijsheid in pacht te hebben, maar met deze bundeling geeft hij de lezer de kans om te ontdekken of ondernemen topsport is. En zo ja, of Nico bij kan dragen aan de gezondheid en balans van de lezer.

Bestelwijze:

Maak per boek 24,40 euro over naar gironummer: NL86 INGB 000 5856108 t.a.v. Nico Neele Health Management.
(Dit is inclusief 4,65 euro aan verzendkosten.) Vermeld bij uw betaling: Boek Gedachtegangen.

Na het ontvangen van de betaling, sturen wij u zo spoedig mogelijk uw bestelling. Voor vragen over het bestellen kunt u een e-mail sturen naar: info@niconeele.nl

Nico Neele Health Management
Dijkerstraat 99
6006 PR Weert

De (*) gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

Uw naam en achternaam:*

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:

Uw adres:*

Uw postcode:*

Uw plaats:*

Uw rekeningnummer:

Aantal boeken:

Vraag of opmerking: