BESTELLEN - Boek: "in gesprek met jezelf"

Het boek: In gesprek met jezelf

Alleen als lichaam en geest in balans zijn kun je topprestaties leveren. Dat is in de topsport net zo belangrijk als in het ondernemen. Deze balans kan door allerlei oorzaken verstoord raken.

Hoge werkdruk, foute lichaamshouding, ongezond eten, weinig ontspanning etc. zijn vaak de oorzaak van veel lichamelijke klachten. Het trainingsprogramma van Nico Neele zorgt voor een betere balans en betere prestaties, zowel geestelijk als lichamelijk.

De bijeenkomsten zijn een mix van fysieke en geestelijke inspanning én ontspanning en geven handvaten waarmee je meteen aan de slag kan. De bijeenkomsten vinden plaats op een van de mooiste groene plekjes van Weert: de “Groenste regio van de Wereld”.

Mijn nieuwste boek “In gesprek met jezelf” geeft pakkende handvaten om de noodzakelijke balans tussen lichaam en geest te bevorderen. Praktisch, persoonlijk en direct toepasbaar!

Bestelwijze:

Maak per boek 29,60 euro over naar gironummer: NL86 INGB 000 5856108 t.a.v. Nico Neele Health Management.
(Dit is inclusief 4,65 euro aan verzendkosten) Vermeld bij uw betaling: Boek In gesprek met jezelf.

Na het ontvangen van de betaling, sturen wij u zo spoedig mogelijk uw bestelling. Voor vragen over het bestellen kunt u een e-mail sturen naar: info@niconeele.nl

Nico Neele Health Management
Dijkerstraat 99
6006 PR Weert

De (*) gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

Uw naam en achternaam:*

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:

Uw adres:*

Uw postcode:*

Uw plaats:*

Uw rekeningnummer:

Aantal boeken:

Vraag of opmerking: