Recensies

"Nico creëert rust in hectische tijden"

"Nico creëert rust in hectische tijden door je te overtuigen de balans tussen werk en privé goed te houden en zowel fysiek als mentaal tijd voor jezelf te nemen. Hierdoor ben je in staat uiteindelijk beter en efficiënter te werken."
Sebastiaan Witte, Financieel Directeur zeven HEMA franchise vestigingen

"De medemens bevorderen"

"Het was een groot genoegen om met Nico samen te werken. Met een gezamelijke aanpak het welzijn van onze medemens te bevorderen."
Huber Klomps, Cardioloog

Absolute aanbeveling

"In de topsport is het gebruikelijk voor alles een coach te hebben. Waarom zouden we daar in het bedrijfsleven niet ook gebruik van maken? We kunnen voor onze fysiek en mentale persoonlijke gezondheid, alsook het goed functioneren als team, nog een heleboel van de sport leren. Nico is door zijn jarenlange en brede ervaring een absolute aanbeveling."
Peter Terium, CEO Innogy SE (voorheen RWE)

Beter in staat om te exelleren

"Door mijn samenwerking met Nico Neele zijn zowel mijn medewerkers als ikzelf fitter en beter in staat om te excelleren!"
Ralph van Hoorn - Managing director, Van Hoorn Carbide Weert

Al 20 jaar coach

"Je lichaam als beste vriend! Na 20 jaar wekelijks met Nico samen te trainen/coachen blijf ik niet alleen mijn conditie op pijl houden, maar heb ik tevens geleerd dat je lichaam je beste vriend is. Het vertelt je alles en als je goed luistert werkt dit je gezondheid in de hand!"
Ruud Koppens - ETF Machinefabriek Nederweert

"Een fitte manager kan motiveren"

"Als echte workaholic had ik de neiging mezelf voorbij te lopen. Zelfs op zondag hardlopen in het bos bleek geen ontspanning, maar kapotmakerij. Door de individuele coaching van Nico heb ik geleerd dat sporten op de juiste manier energie op kan leveren. Door de juiste combinatie van lichamelijke inspanning en geestelijke stimulatie voel ik mij helemaal in balans. Als fitte manager kan ik mijn medewerkers beter motiveren, sterker nog, we gaan nu met hele groepen trainen.
Ruud Koppens - Directeur machinefabriek ETF Nederweert

Bedankt voor jullie begeleiding en inspiratie!

Collega's bedankt voor de feedback en open houding. Ik ga ermee aan de slag
Ono Coenen – sales manager CIBER Nederland b.v.

Wat een team….

Allemaal ontzettend bedankt voor twee hele speciale dagen in het Sprookjesbos.
Wil Daniels - CIBER Nederland b.v.

"Nico Neele legt persoonlijke links tussen theorie en praktijk"

"Wij hebben met onze marketing- unit van vijf mensen een serie van zes trainingssessies doorlopen. Wat bij Nico het eerste opvalt is de afwezigheid van papier en sheets. Je krijgt een face-tot-face benadering die even ontwapenend als onconventioneel is. Nico gaat specifiek in op de aanwezige groep. Zijn credibility ontleent hij aan het leggen van sterke links tussen de theorie, die hij volledig beheerst en de persoonlijke praktijk van de deelnemers. Daardoor kan hij een zinvolle inhoud geven aan wat hij vertelt. Aan het einde van elke sessie van twee uur merkt je dat je aan het denken bent gezet over de verbanden tussen jouw persoonlijke aspecten en jouw zakelijk functioneren. Elke volgende keer kun je dan weer verder met vragen zoals: waar ben ik mee bezig, waar moet ik naar toe, waar ligt mijn evenwicht? Nico houdt je in wezen iedere keer een spiegel voor om te zien hoe je zakelijk en privé een balans kunt creëren tussen jezelf als individu en je omgeving. Daarna moet je uiteraard wel zelf de vertaling maken naar de dagelijkse praktijk. Dan merk je dat je initiatieven kunt nemen om bewuster om te gaan met de tijd voor werk en ontspanning. Het is even kauwen maar het werkt."
Gerard van Dobben - Senior bij Philips Audio Management Europa

Het was mijn kick off als SL manager

Een betere start had ik niet kunnen dromen. Wat zal mijn droom vannacht zijn?
Allemaal bedankt dat ik erbij mocht zijn.
Alex Rasing - CIBER Nederland b.v.

Beste Mensen,

Ik was gisterenavond even wat traagheid aan het kweken (ik lag in bed want was kapot). Top idee om dit te organiseren! Met een goed resultaat. Bedankt allemaal!
Machiel – CIBER Nederland b.v.

"De jongste bediende loopt samen met een senior"

"Wij zijn gestart met een aanbod aan onze werknemers om op vrijwillige basis een of twee avonden per week anderhalf uur outdoor-training te doen bij Nico Neele. Tot onze eigen verbazing maakt gemiddeld 35 procent hier enthousiast gebruik van. De deelname neemt eerder toe dan af. De sfeer is niet competitief, er wordt rekening gehouden met ieders tempo en dat geeft een veilig gevoel, ook voor de ouderen die niet meer zo hard gaan. Een belangrijk voordeel buiten het creëren van fitte medewerkers is de bevordering in de omgang. De jongste bedeinde krijgt door samen op te lopen veel makkelijker toegang tot een senior in de organisatie. Mensen gaan hierdoor heel anders tegen elkaar aankijken op de werkvloer. Veel positiever!"
Mr. Rolf Breukers - Directeur Rabobank Weert e.o.

Allen bedankt voor de stappen die we gezamenlijk hebben gezet

Dit belooft veel voor de toekomstige samenwerking.
Raymond Smits - CIBER Nederland b.v.