Prive coach

De sleutelwoorden van privé coaching zijn balans, tijd, aandacht, discretie en vooral veel respect. Respect voor het unieke van ieder mens. Ieder mens bestaat uit een fysiek, geestelijk en sociaal aspect. Als deze in balans met elkaar zijn presteer je optimaal en kun je topprestaties leveren.

Door tal van doodgewone menselijke zaken zoals, stress, angst, ziekte, etc. kan er een disbalans ontstaan. Meestal uit zich dit in fysieke klachten. Je lichaam probeert je iets te vertellen. Maar luister je wel? En begrijp je het wel?

Ieder mens is uniek. Uniek in lichaamsbouw, gesteldheid, figuur, conditie, wensen, opvoeding, verlangens, etc. Het gaat om jouw verhaal en wat jij wilt delen. Daarom is de individuele coaching de meest geschikte training om persoonlijke doelen te bereiken. Elk coachingstraject heeft hetzelfde vertrekpunt: een rustige wandeling door de natuur. De frisse buitenlucht, bomen zover je kunt kijken. Als ik jou in beweging zie, weet ik wat er echt speelt. Met een luisterend oor en kritische vragen kunnen we samen je lichaam beter begrijpen en de juiste stappen nemen om tot een optimale conditie en gezonde balans te komen.

“Soms moet je een stapje terugzetten. Een ondernemer die alleen maar doorrent, ziet het niet meer. Je weet niet of je de goede richting op gaat. Als je afstand neemt, creëer je een helicopterview voor jezelf. Dan zie je wat er goed en fout gaat binnen het bedrijf, of je de goede kant op gaat. Neem tijd om te rusten, daarna kun je weer vol gas geven. Als een middenvelder het niet meer ziet, moet-ie ook een paar meter terugzakken. Dan overziet hij de linies weer en kan hij de juiste passes geven om een bijdrage te leveren aan de overwinning.”

Wil je meer balans en een betere gezondheid in je leven?
Maak dan een afspraak voor Privé trainingen. In een persoonlijke kennismaking wordt jouw eigen doel en het gewenste aantal trainingen vastgesteld. De prijs voor een persoonlijk advies bedraagt 150,- per uur. De kosten voor opvolgende individuele coaching zijn altijd maatwerk en worden in overleg samengesteld.

Gun jezelf nog meer kwaliteit van leven en (her)ontdek jouw eigen krachten.